Tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet, a Mátra Takarékszövetkezet Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet, és a Füzes Takarék Szövetkezeti Hitelintézet – egyesülése kapcsán meghozott küldöttgyűlési határozatok alapján beolvad a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezetbe (székhely: 2112 Veresegyház, Fő út 53.; cégjegyzékszám: 13-02-050250, a továbbiakban: Jogutód Takarékszövetkezet).

Az egyesülés időpontja 2017. december 31.

A közös tervek szerint a 4 takarékszövetkezet - 2017. december hó 31. napjával –jogutód tevékenységét tovább folytatja CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet néven változatlan forma, adószám és cégjegyzékszám mellett, egyes adatai és értelemszerűen mérlege azonban megváltozik. A jogutódlás azt jelenti, hogy a korábban önálló takarékszövetkezetek ügyfeleinek valamennyi szerződése (betét, számla, hitel, stb.) a jogutód CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet kezelésébe és állományába kerül. A változás ellenére Ön továbbra is megszokott takarékszövetkezeti fiókjában intézheti pénzügyeit – ezzel kapcsolatban ügyfeleinknek teendője nincs.

Az egyesülés szükséges feltétele az egységes számlavezető rendszer, aminek következtében a Mátra Takarékszövetkezet a jelenleg használt számlavezető rendszeréről átáll egy másik rendszerre. Az átállás dátuma: 2017. december 30 -2018. január 2. Ez idő alatt a Takarékszövetkezet ügyfelei előtt zárva tart, az ügyfél kiszolgálás szünetel.

Az informatikai átállás miatt 2017. december 30 - 2018. január 2. között az Ön folyószámla egyenlege nem frissül. A fenti időszakban Ön csak a december 29-én délután 15 órakor a folyószámláján rendelkezésre álló egyenleget, tudja bankkártyával felhasználni, naponta az engedélyezett bankkártya limit erejéig.

A 2018. január 2-án az Ön számlájára érkező jóváírásokat csak január 3-tól tudja elérni.

2017. december 29-én 15:00 órától a Netbank szolgáltatás nem elérhető 2018. január 03.-ig. 2018. január 3-án 8:00 órától az új www.centraltakerek.hu weboldalról érheti el a Netbank felületet, melyen keresztül indíthatók a tranzakciók.

 

A korlátozott szolgáltatás miatt türelmét kérjük és megértését köszönjük!


Mátra Takarékszövetkezet

 

többet ne jelenjen meg   Bezár  
 

Archiv NetBoss rendszer - csak lekérdezésre

image

Electra 7 Internetbank belépés

image

Mátra Takarékszövetkezet

Főoldal

Főoldal

Tevékenység választó

Számlacsomagok

Számlacsomagok
Számlacsomagok

Számlacsomagjaink

Széles körű csomagajánlataink között biztosan Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt!

  Tovább  

Minősített Fogyasztóbarát LH

Minősített Fogyasztóbarát LH
Minősített Fogyasztóbarát LH

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

A Magyar Nemzeti Bank hivatalos oldala.

  Tovább  

Befektetési Alapok

Befektetési Alapok
Befektetési Alapok

Befektetési Alapjaink

Változatos befektetési lehetőségek, egyéni igényeinek megfelelően!

  Tovább  

Takarék Lízing

Takarék Lízing
Takarék Lízing

Velünk vállalkozása terveiből valóság lesz

  Részletek  

ATM és fiók kereső

ATM és fiók kereső
ATM és fiók kereső
-

Árfolyamok

Nincsen a megadott kérésnek megfelelő árfolyam

  Tovább  
Bankkártya letiltás

Elveszítette vagy ellopták bankkártyáját? Bankkártyáját letilthatja a Takarékbank Zrt munkatársainak segítségével:

0-24 óráig a (06 1) 212 02 02 vagy a 06-40 / 100-100 (1)-es menüpont telefonszámok valamelyikén, illetve személyesen munkaidőben a takarékszövetkezet kirendeltségein.


E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...